Afbeelding
Foto: Lilia Gabo

Kunstschilderatelier Lilia Gabo open

Algemeen

HATTEM - Het zomer kunstschilderatelier van Lilia Gabo in Hattem is opnieuw open. Dit atelier bevindt zich in een Rijksmonument, een prachtige locatie op de oude stadsmuur. Dit jaar is de start wat later dan normaal, omdat er een tamelijk grote reparatie werd uitgevoerd aan “Het huisje-aan-de-muur”. 

De ruimte in het Atelier is niet zo groot, maar het staat vol met verschillende en interessante schilderijen. Lilia werkt in aquarel, acryl, acryl-gieten, oliewerf, grafiek en haar eigen aparte techniek “tamponeren”. De thematiek van de werken is zeer gevarieerd: van stadsaanzichten van Europeaanse steden tot portretten, en van werken in de stijl van Art Deco en Art Nouveau, tot abstracte en fantasie-achtige werken. Dit alles in uiteenlopende formaten. Lilia werkt ook in opdracht. U bent welkom om alles te bekijken.

Het Atelier aan de Adelaarshoek 22B is open van woensdag tot met zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur. U kunt ook een afspraak maken om op een andere tijd te komen, via tel. 06-53817260.