Afbeelding
Foto: lions

Landelijke Lions bestuur op reünie in Hattem

Algemeen

HATTEM – Het landelijke bestuur 2022-2023 van Lionsclubs Nederland hield haar reünie zaterdag op gepaste wijze in Hattem. Niet geheel toevallig, aangezien de voorzitter lid is van Lionsclub Hattem.

De stichting Instandhouding Historische Kleding hielp het voltallige bestuur in oudhollandse kleding, compleet met hoed en versierselen. De stoet trok veel bekijks bij de stadswandeling die daarna verzorgd werd door Teus van Hattum van Visit Hattem.

In hun Lions bestuursjaar was het idee al eens voorbij gekomen tijdens een stadswandeling in Delft, waar een portret hing van stadsbestuurders. Dat is nu gerealiseerd in Hattem.

Het landelijk bestuur is bewust langs plekken gegaan waar de Lionsclub Hattem betrokken is, zoals de instanties die bijdrages ontvangen hebben in het verleden. Denk aan de Stichting Instandhouding Historische Kleding, Anton Pieck Museum en Voerman Stadsmuseum Hattem, de Stolpersteine. En plekken waar meegewerkt wordt zoals De Dijkpoort, Visit Hattem en het Stadhuis. Ook is één van de huiskamers bezocht waar vorige week nog het Huiskamer Filmfestival was met een uitgebreide toelichting door organisator Bert Kieft.

Stichting Instandhouding Historische Kleding zoekt overigens een nieuwe voorzitter met affiniteit voor oude kleding, neem bij belangstelling contact op (tel.06-20457740).