Afbeelding
.

Sinterklaas 2020

Algemeen

HATTEM- Het is zover: Sinterklaas is in Nederland aangekomen!


Omdat de intocht dit jaar niet op de traditionele manier in de haven door kan gaan, heeft Rond Uit Hattem samen met Sint Hattem een digitale variant bedacht: een korte film, bestaande uit 6 afleveringen. Vanaf deze week wordt de film vertoond: de basisschoolleerlingen hebben de primeur, daarna zijn de afleveringen te bekijken voor de overige inwoners van Hattem.

Dinsdagmiddag vanaf 15.00 uur is de eerste aflevering te zien op www.sintintochthattem.nl en www.rtvhattem.nl. Daarnaast worden de afleveringen tussen 21 november en 7 december elke zaterdag en zondag om 18.30 uur uitgezonden op TV Hattem.

Net als vorig jaar wordt ook de etalagewedstrijd gehouden. Kinderen kunnen in de binnenstad op zoek gaan naar letters in de winkeletalages. Van deze letters kan een zin gevormd worden. Heb je de zin compleet? Lever het formulier dan in bij de Bruna en maak kans op een mooie prijs. Bij de Bruna vind je ook lege formulieren.

Heb je een tekening of brief voor Sinterklaas? Deze kan ingeleverd worden bij het stadhuis in de blauwe brievenbus. De burgemeester zorgt er dan voor dat het bij Sinterklaas terecht komt!