Jan van Raalte
Jan van Raalte .

Eerste voetbalmiddag met PEC Zwolle trainers en Jan van Raalte

· leestijd 1 minuut Sport

HATTEM- De v.v. Hattem organiseert op de woensdagmiddagen 14 en 21 april en 12, 19 en 26 mei - onder het motto ‘Laat ze lekker pingelen’ - voetbalactiviteiten voor jeugd van 6 t/m 12 jaar. 

Aan deze open voetbalmiddagen kan iedereen meedoen. Jongen of meisje, je hoeft niet op voetbal te zitten of lid te zijn van v.v. Hattem. Tijdens de voetbalmiddagen worden er verschillende voetbalactiviteiten aangeboden waarbij de exclusieve Mini Arena’s natuurlijk niet zullen ontbreken. 

De voetbalmiddag op 14 april zal in het teken staan van de PEC Zwolle jeugdopleiding. PEC Zwolle is alliantie partner van v.v. Hattem en die woensdag te gast bij v.v. Hattem. Deze eerste voetbalmiddag zullen jeugdtrainers van PEC Zwolle de oefeningen samenstellen en begeleiden. Daarnaast zal ook Jan van Raalte aanwezig zijn en begeleiden. Jan van Raalte is geboren Hattemer. Hij heeft, na zijn voetbalopleiding bij v.v. Hattem, gespeeld in de eerste en Eredivisie bij PEC Zwolle, Cambuur en VVV. Daarna is hij bekend geworden als trainer bij de topamateurs van o.a. HHC Hardenberg, Staphorst en Genemuiden. De tijden op de woensdagmiddag zijn: 6 t/m 9 jaar van 14.00 tot 15.00 uur, 10 t/m 12 jaar van 15.30 tot 16.30 uur.

I.v.m. het Corona protocol voor verantwoord sporten geldt dat het sportpark nog steeds is gesloten voor iedereen, uitgezonderd spelers en trainers; kinderen zoveel mogelijk zelfstandig, per fiets, zonder begeleiding van ouders naar het sportpark dienen te komen; ouders die jonge kinderen brengen en halen niet eerder dan 5 minuten voor begin of einde van de training aanwezig dienen te zijn bij de ingang van het sportpark; de kantine en de kleedkamers gesloten zijn; omkleden voor en douchen na de training dient thuis te gebeuren. Kom in sportkleding, en doe je voetbalschoenen buiten aan (en uit).