Afbeelding
Foto: Gonny van Duinen

KLEURRIJK: adembenemend, mysterieus en groots

Algemeen

HATTEM - Van ver was afgelopen zaterdagavond de prachtig verlichte toren van de Andreaskerk al te zien. Binnen in de kerk werden de bezoekers van KLEURRIJK getrakteerd op een show die werkelijk alle verwachtingen te boven ging. In twee uitverkochte shows wisten Muziekvereniging Ontwaakt, Willem Gunneman, Angela Peters en Susanne Annot het publiek te verrassen met een prachtige productie die de afgelopen tien maanden speciaal voor het Hanzejaar is gemaakt. 

Niet eerder werd in Hattem een show van dit formaat en met deze beleving voor het publiek neergezet. Al bij binnenkomst werd het publiek verrast met een kleurrijke expositie waar fotoā€™s van vele Hattemers met hun verhaal te bezichtigen waren, prachtige portretten gemaakt door leerlingen van alle basisscholen tentoon werden gesteld en waar een muzikaal kunstwerk stond dat gemaakt was door kinderen en in VR te bekijken en te beluisteren was.

In een mysterieuze sfeer ving de show vervolgens aan, die zich daarna al snel ontvouwde in een aaneenschakeling van belevingen en een prachtige lichtshow. 

Meer over deze prachtige kleurrijke Hanzebeleving woensdag in de papieren editie van De Hattemer.

Afbeelding