Afbeelding
.

Smoothies Kampen op één na beste lunchroom van Nederland

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Nadat Smoothies Kampen onlangs al de publieksprijs won, werd vorige maand bekend gemaakt dat ze ook genomineerd zijn door de vakjury van horecaprijzen.nl. Naast de nummer 1 van Kampen en nummer 6 van Overijssel, door het publiek gekozen, zijn ze nu dus ook door de vakjury uitgeroepen tot de nummer 2 van Nederland.

“We bestaan net een jaartje, dus nu al in de prijzen vallen is voor ons een echte opsteker. Elke dag zijn we vol passie en met veel inzet bezig om de lekkerste gerechten te serveren en om onze gasten in de watten te leggen. Gastvrijheid en kwaliteit is waar we iedere dag weer voor gaan. Deze tweede plek is dan ook een geweldige beloning voor ons harde werk”, aldus eigenaar Guido Spies. “Wat ben ik trots op mijn team!” 

Hoewel de naam Smoothies misschien anders doet vermoeden, serveren ze ook diverse soorten warme en koude gerechten. Huisgemaakte tomaten en mosterdsoep, verse wafels met fruit, rijk belegde sandwiches, diverse soorten smoothiebowls, wraps en hotdogs, bij Smoothies is er voor elk wat wils. Ook de luxe high tea valt in de smaak bij hun gasten. En alles, elke dag weer, vers bereid. Voor wie geen tijd heeft om hun sfeervolle restaurant te bezoeken; ze bezorgen ook bij bedrijven, en aan huis. Hiervoor hebben ze een eigen bestelsite welke op hun website www.smoothieskampen.nl te vinden is. De website is onlangs nog onder handen genomen door een team communicatie studenten van het Windesheim in Zwolle. 

Tegenwoordig bezorgen ze niet alleen in Kampen en IJsselmuiden, maar ook in Grafhorst, Hasselt, Genemuiden, Hattem, Wezep en delen van Zwolle. Ook proberen ze zoveel mogelijk rekening te houden met vegetariërs en bepaalde dieet wensen. In overleg is er veel mogelijk. “Neem de smoothies, zonder toegevoegde suikers en altijd lactose en glutenvrij. Op basis van 100% fruit dus. Ook een aantal van de smoothie bowls zijn een perfect ontbijt of lunch voor deze doelgroep.Een interessant feitje over dit leuke concept is, dat ze waar mogelijk en in het seizoen hun eigen leverancier zijn. Denk aan aardbeien, kraakverse sla, komkommer en tomaatjes voor in de huisgemaakte soep. Ze kweken het allemaal zelf, en 100% biologisch. Verser dan dit krijgt u het niet.”

Ook kinderen zijn van harte welkom. Een kleinere smoothie in leuke 3D-meeneem beker, pannenkoekjes of een bakje vers fruit. Tijdens het wachten op hun lekkers kunnen de kinderen lekker los gaan in het speciaal ingericht hoekje. En dat is nog niet alles; elk kind krijgt na hun bezoek een leuk presentje mee naar huis.

Smoothies Kampen wil ook via deze weg iedereen bedanken die mee heeft gestemd. Zonder uw stemmen hadden ze deze tweede plek niet kunnen behalen. Om te vieren dat ze de nummer twee van Nederland zijn geworden, ontvangt iedereen op vertoon van dit artikel 10% korting op een lunch. Deze actie is geldig tot en met april. Door toenemende drukte adviseren ze vooraf een tafeltje te reserveren. Dit kan gemakkelijk via de website of telefonisch.”

Afbeelding