Afbeelding
Foto: .

Hippisch Hattem leden winnen prijzen

Sport

HATTEM - Zaterdag werd de laatste selectie verreden in Wezep. Leden van Hippisch Hattem behaalden daar mooie resultaten.

Peter Smid reed met zijn paard Spetter in de klasse M naar een eerste prijs. Jaimy Leusink reed met drir paarden mee: met Jubel werd zij in de klasse Z tweede en reserve kring kampioen. In de klasse L behaalde ze met haar paard Zamiro een derde plek en werd ze tevens kringkamioen. Met Magic Boy werd ze twaalfde in de klasse L en mag ze als vijfde door naar de Gelderse kampioenschappen.

Amber van Ittersum reed in Zwolle een dressuurwedstrijd, daar behaalde ze samen met haar paard Adolf in klasse L1 een tweede prijs met 203,5 punt en had ze 189 punten.

Woensdag 11 januari hebben de FNRS leden een springparcours gereden, met maar liefst 24 deelnemende leden was het een drukke en gezellige avond. De eerste prijs was voor Babs Woldhuis met 97 stijlpunten, Kiki Janssens werd tweede met 94.5 stijlpunten, derde werd Hannah Mulder met 92 stijlpunten, de vierde prijs was voor Charly Gijsen met 88.5 stijlpunten en de vijfde prijs was voor Sharron Sanders met 86.5 stijlpunten.