Afbeelding
Foto: .

Hattems Mooiste

Sport

HATTEM- Zaterdag 17 december vindt “Hattem Mooiste” plaats, een mountainbike tocht die al meer dan 25 jaar wordt georganiseerd.

In september organiseerde de Toerclub Hattem de jaarlijkse herfst ATB tocht. Ondanks het slechte weer, en het aantal deelnemers dat daardoor enigszins tegenviel, kijkt men terug op een prachtig evenement. “Vele mountainbikers kwamen toch naar Hattem om deel te nemen aan de mooie routes die door de Toerclub waren uitgezet.”

De actieve en enthousiaste Toerclub is al weer volop bezig met het volgende evenement “Hattem Mooiste”. “Van heinde en ver komt men naar Hattem om aan deze tocht te mogen deelnemen. In goed overleg met overheidsinstanties en grondeigenaren zijn er weer twee prachtige routes uitgezet namelijk 30 en 45 km. Toerclub Hattem nodigt alle sportievelingen uit om deel te nemen aan een van deze mooie routes.”

Zaterdag 17 december kan men tussen 9.00 uur en 10.30 uur starten vanaf sportpark Het Achterveen aan de Konijnenbergerweg 2 8051 CC in Hattem Vooraf inschrijven is niet nodig, meer informatie vindt u op: www.toerclubhattem.nl.