Afbeelding
Foto: .

Uitreiking presentatiemagazine sv Hatto-Heim

Sport

HATTEM- Zaterdagmiddag vond bij sv Hatto-Heim de feestelijke uitreiking van het presentatiemagazine plaats. 

Het magazine is een initiatief van de Stichting Sponsoring en vierde dit jaar het tienjarig jubileum. Het eerste exemplaar werd door ‘Mini van het Jaar’ Marcus den Hamer uitgereikt aan wethouder Margriet Brouwer - De Jonge.

In het presentatiemagazine komen tal van verschillende onderwerpen aan bod. Zo komen bijvoorbeeld de voorzitter, trainer en assistent-trainer aan het woord, maar komen ook thema’s als vrijwilligers en sponsoren aan het licht. Uiteraard is er ook ruime aandacht voor het kampioenschap dat het eerste elftal afgelopen seizoen veroverde. Met het jaarlijkse magazine wil de Stichting Sponsoring meer laten zien over het wel en wee binnen de club en de sponsoren van de club onder de aandacht brengen.

Deze editie van liefst 88 pagina’s kwam tot stand door een samenwerking tussen Gonny van Duinen (beeld), Albert Kraan (opmaak) en Stefan Leferink (tekst). Het presentatiemagazine van sv Hatto-Heim wordt aankomende week huis-aan-huis verspreid in de gemeente Hattem. Daarnaast is het magazine ook te verkrijgen in de kantine van SV Hatto-Heim en bij de Regiobank, Boni, de Hattemer, Sportplay, Veldkamp Tweewielers.

!