Afbeelding
Foto: .

Derde Mondzorg Parkzicht Run

Sport

HATTEM- Afgelopen zaterdag vond de derde Mondzorg Parkzicht Run plaats. De run werd georganiseerd door DWLoopschool Hattem, in samenwerking met Maikel Vogels en Marie Klein van Mondzorg Parkzicht, voor de eigen deelnemers.

Deze keer konden de hardlopers kiezen uit een 5, 10 km of een halve marathon (21.097 km). “Een groot aantal deelnemers heeft zich de laatste 12 weken specifiek voorbereid op haar/zijn afstand. Dit alles op een laagdrempelige manier, zonder stress. Het allerbelangrijkste was genieten van deze mooie loopsport in je eigen prachtige omgeving. Alle DWL Hattem deelnemers konden kosteloos meedoen aan één van de afstanden.”

In totaal gingen circa 60 hardlopers van start die door fietsers werden begeleid. “Er werden groepjes gemaakt van de diverse niveaus, zodat ze elkaar konden helpen in de moeilijke momenten. Wanneer er werd gefinisht kreeg een ieder een hardloopshirt aangeboden door Mondzorg Parkzicht. De weersomstandigheden waren 14 graden, luchtvochtigheid 68% en windsnelheid circa 27 km/uur en een aantal spetters regen tijdens de wedstrijd. Ideaal voor de hardlopers!” Al met al een geslaagd DWL Hattem evenement met goede prestaties.