Afbeelding
.

Medailles voor turnsters Hanze Gym Hattem

Sport

HATTEM- In Oldebroek mocht een groot deel van de turnselectie van Hanze Gym Hattem aantreden voor hun eerste turnwedstrijd na bijna twee jaar.

In wedstrijd 1 turnden Lotte van der Ree, Milou Boeve, Emma Dekker, Lieke Spaan en Zara van Duren in niveau 6. Als team turnde ze super met een zilveren medaille als resultaat. Emma werd 1e op zowel vloer als balk. Lotte werd 2e op sprong en in de meerkamp zelfs 3e.

In wedstrijd 2 turnden Sofie Woudenberg, Evy Seijbel, Noa Hooikammer, Zadie Schreur en Silje Fiks. Dit team scoorden zelfs zo hoog dat ze de gouden medaille in hun categorie niveau 5 hebben gewonnen. In de meerkamp werd Sofie 1e en Evy 3e, waarbij ze beiden meerdere keren op een toestel in de top 3 eindigden.

In wedstrijd 3 mochten Noreen Fiks, Nora Wieringa en Sophie de Haas turnen. Ondanks dat ze in het kleinste team turnden, wisten ze knap de 3e plaats te behalen. Sophie de Haas mocht voor de meerkamp zelfs nog het brons op komen halen, na een 1e plek op balk en 2e plek op vloer. Nora wist op vloer knap de 1e plek te behalen en werd op balk 3e.
Een zeer succesvolle dag waarbij alle turnsters de top van het klassement wisten te behalen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding