Afbeelding
Felix Noordberger

Hattem wint van Zwolsche Boys

Sport

HATTEM - Bij de start van de cyclus voor de strijd om de 2e periode heeft Hattem weer eens een wedstrijd gewonnen. In de uitwedstrijd tegen de nummer laatst Zwolsche Boys wist het uiteindelijk een 0-4 overwinning te behalen.

Zwolsche Boys schoot zich tijdens de wedstrijd in de eigen voet door een aantal rode kaarten. Hierdoor was er van een echte wedstrijd geen sprake meer en was Hattem de bovenliggende partij. Na een moeizame eerste helft en een geduldige tweede helft waren het Yannick Rave en Felix Noordberger die de Hattemer doelpunten voor hun rekening namen.

Voor Hattem is deze overwinning een mooie opsteker en wellicht de opmaat naar een verbetering van de positie op de ranglijst. Nu de selectie weer bijna compleet is, kan ook dat bijdragen aan een herstel van die rangschikking tot nu toe. ā€œDe vraag is en blijft echter op welke wijze er een vervolg komt in het competitieverloop nu de overheid bepaalde activiteiten heeft verboden en de KNVB wellicht zal ingrijpenā€, aldus v.v. Hattem. Vooralsnog staat de volgende wedstrijd op het programma voor zaterdag 4 december. Dan speelt Hattem om 14.30 uur thuis tegen Olympia ā€™28. Dit uiteraard allemaal onder voorbehoud.