Afbeelding
Gradus Dijkman

sv Hatto-Heim koploper na overwinning

Sport

HATTEM- SV Hatto-Heim heeft zaterdag ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Het team van Marcel van Walderveen was met 2-1 te sterk voor Elspeet. Met deze overwinning vindt Hatto-Heim zichzelf terug aan kop van de ranglijst. De geelblauwen zijn in 3C de enige ploeg zonder puntverlies.

De wedstrijd begon voor Hatto-Heim niet goed. Binnen tien minuten openden de gasten de score. Hatto-Heim probeerde zich te herpakken, maar tot echt uitgespeelde kansen leidde dit nog niet. In de 36e minuut viel dan toch de gelijkmaker. Een vrije trap van Bas Behrens vanaf de zijkant van het strafschopgebied werd door alles en iedereen gemist, waardoor Ward Willemsen bij de tweede paal eenvoudig kon binnentikken. Negen minuten later kwamen de geelblauwen zelfs op voorsprong. Op aangeven van Twan van Rijssen werkte Bram Neuteboom de bal met de hak over de doellijn. In de tweede helft nog wel wat kansen, maar gescoord werd er niet meer. Zaterdag speelt Hatto-Heim wederom een thuiswedstrijd. Dan treft de ploeg VIOS Vaassen.