Afbeelding
.

Derde voetbalmiddag met Bert Konterman

· leestijd 1 minuut Sport

HATTEM- De v.v. Hattem organiseert nog 2 voetbalmiddagen op 19 en 26 mei onder het motto ‘Laat ze lekker pingelen’; voetbalactiviteiten voor jeugd van 6 tot en met 12 jaar.

Aan deze open voetbalmiddagen kan iedereen meedoen. Jongen of meisje, je hoeft niet op voetbal te zitten of lid te zijn van v.v. Hattem. Wanneer je zin hebt om lekker te voetballen en te bewegen, ben je van harte welkom. Tijdens de voetbalmiddagen worden er verschillende voetbalactiviteiten aangeboden waarbij de exclusieve Mini Arena’s natuurlijk niet zullen ontbreken. Bij de voetbalmiddag op 19 mei is Bert Konterman te gast als trainer. Bert Konterman is bekend als oud-speler van o.a. PEC Zwolle, Feyenoord, Rangers FC, is twaalfvoudig international, trainer van PEC Zwolle en volgend seizoen bondscoach van het Nederlands elftal o19.

De tijden op de woensdagmiddag zijn: 6 tot en met 9 jaar van 14.00 tot 15.00 uur, 10 tot en met 12 jaar van 15.30 tot 16.30 uur. In verband met het Coronaprotocol voor verantwoord sporten geldt het volgende. Het sportpark is nog steeds gesloten voor iedereen, uitgezonderd spelers en trainers. Kinderen dienen zoveel mogelijk zelfstandig, per fiets, zonder begeleiding van ouders naar het sportpark te komen. Ouders die jonge kinderen brengen en halen: svp niet eerder dan 5 minuten voor begin of einde van de training aanwezig zijn bij de ingang van het sportpark. De kantine en de kleedkamers zijn gesloten; omkleden voor en douchen na de training dient thuis te gebeuren. Kom in sportkleding, en doe je voetbalschoenen buiten aan (en uit).

De v.v. Hattem is een vereniging waar iedereen welkom is. De vereniging organiseert juist nu open jeugdactiviteiten om kinderen in de huidige coronatijd extra mogelijkheden te bieden om te bewegen, te sporten en sociale contacten te maken en te onderhouden.