Afbeelding
.

Bestuurswisseling vv Hattem

Sport

HATTEM- Op woensdag 4 november heeft de vv Hattem, voor het eerst in haar ruim 100-jarige geschiedenis, een online Algemene Ledenvergadering gehouden. 

Een ongebruikelijke situatie maar dankzij de huidige mogelijkheden is de vergadering prima verlopen en konden alle leden die dat wilden, hun zegje doen.

Onderdeel op de agenda was de bestuursverkiezing. Penningmeester Ton Omvlee had na 6 jaar aangegeven niet herkiesbaar te zijn. Dankzij zijn voortreffelijke en strakke sturing op de financiën staat vv Hattem er nog goed voor en is er ook veel achterstallig onderhoud gepleegd. Een mooi resultaat in deze onzekere tijd.

Ton is opgevolgd door Rob Dekker. Rob loopt ook al jaren mee binnen de vv Hattem in verschillende vrijwilligers functies en is door Ton gedurende het afgelopen jaar op de hoogte gebracht van alle financiële ins en outs.

Daarnaast is Gerrit van Keulen afgetreden i.v.m. zijn benoeming als raadslid. Gerrit was verantwoordelijk voor alles rondom de accommodatie en in deze functie is nog niet voorzien. Gerrit blijft zeker als vrijwilliger betrokken bij onze vereniging.

“Wij wensen zowel Rob als Gerrit ontzettend veel succes en bedanken Ton nogmaals voor alles wat hij voor vv Hattem heeft gedaan”, laat het bestuur van vv Hattem weten.