Afbeelding
.

Stadsderby afgelast

Sport

HATTEM ā€“ Door de aanscherping van de maatregelen is de stadsderby sv Hatto-Heim - vv Hattem, die op 24 oktober gespeeld zou worden, tot nader order uitgesteld. 

Voorzitter Henk Bultman van Hatto-Heim stelt dat dit jammer is, maar 100 procent achter de beslissing van de overheid te staan. ā€œWanneer we ons allemaal goed aan de maatregelen houden, kunnen we misschien 21 november weer voetballenā€.
Wanneer de bal weer kan gaan rollen op Sportpark Het Achterveen, heeft allemaal te maken met hoe het de komende weken gaat lopen rondom het coronavirus. De hoop is dat er vanaf 21 november weer gespeeld mag aan worden. De competitie zal dan in de winterstop doorgaan. Voorlopig is de competitie per direct voor een periode van 4 weken stil gelegd. Trainingen voor leden van 18 jaar en ouder zijn niet toegestaan en worden daarom niet meer georganiseerd. De jeugd tot en met 17 jaar traint op de normale, vaste middagen en avonden. Op zaterdag is er zelfs extra mogelijkheid, al is er ook voor hen geen competitie.