Afbeelding
Foto: Smoothies Kampen

Smoothies Kampen genomineerd voor de beste lunchroom/broodjeszaak van Nederland

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN- Nadat Smoothies Kampen al door het publiek in de prijzen viel, werd vorige week ook bekend dat ze genomineerd zijn door de vakjury van horecaprijzen.nl.

Samen met nog twee lunchrooms strijden ze om de titel beste lunchroom/broodjeszaak van Nederland. Naast de nummer 1 van Kampen en nummer 6 van Overijssel kunnen ze nu dus ook nog de nummer 1 van Nederland worden. “Een kers op de taart”, aldus eigenaar Guido Spies. “We bestaan net een jaar dus dit is voor mij en mijn enthousiaste team een echte eer. We hebben ook gewoon een topteam al zeg ik het zelf.”

Hoewel de naam Smoothies misschien anders doet vermoeden, serveren ze ook diverse soorten warme en koude gerechten. Pannenkoekjes, verse wafels met fruit, hotdogs of ice coffees, bij Smoothies is er voor elk wat wils. En alles, elke dag weer, vers bereid.

Voor wie geen tijd heeft om hun gezellige winkeltje te bezoeken: ze bezorgen ook bij bedrijven en aan huis. Hiervoor hebben ze een eigen webshop die op hun website smoothieskampen.nl te vinden is. Bezorgen in Kampen is zelfs helemaal gratis. tegenwoordig bezorgen ze ook in Hattem, Wezep en Stadshagen.

Een interessant feitje over dit leuke concept is dat ze waar mogelijk, en in het seizoen, hun eigen leverancier zijn. Denk aan aardbeien, verse sla, soms wat kromme komkommers en tomaatjes voor in de huisgemaakte soep. Ze kweken het allemaal zelf, en 100% biologisch.

Ook aan de vegetarische en veganistische gasten kan worden gedacht. Ze proberen zoveel mogelijk aan de vraag te voldoen en in overleg is er veel mogelijk. Neem de smoothies, zonder toegevoegde suikers en altijd lactose en glutenvrij. Op basis van 100% fruit dus. Ook een aantal van de smoothiebowls zijn een perfect ontbijt of lunch voor deze doelgroep.

Het is nog even spannend, maar op 23 Januari weet Smoothies Kampen of ze de titel beste lunchroom/broodjeszaak van Nederland mogen gaan voeren.

Om te vieren dat ze nu al bij de top 3 zitten, ontvangt iedereen op vertoon van dit artikel 10% korting op een lunch. Deze actie loopt tot 23 januari.