Afbeelding
Foto: .

Verkoop woningen voormalig Consmema terrein definitief van start

Partnerbijdrages

HATTEM - Dinsdag 6 september wordt het startschot gegeven voor de verkoop van de achttien 2-onder-1-kap woningen en twee vrije kavels welke gerealiseerd worden op het voormalige Consmema terrein.

Het plangebied ligt aan de zuidkant van bedrijventerrein ’t Veen, grenzend aan de Hezenbergerweg. De woningen zijn ontworpen door KHV-architecten en komen op royale kavels. Vanaf het begin is het uitgangspunt geweest dat het een groene, aantrekkelijke woonbuurt moest worden, waar lekker wonen en leven centraal staan. Volgens de makelaars van Veltkamp en Stam & Admono makelaars zijn alle ingrediënten hiervoor aanwezig. “U woont hier in de natuur en toch dichtbij de binnenstad van Hattem. Uw sportvereniging bevindt zich ‘om de hoek’ en u fietst vanuit uw huis zó de prachtige fietsroutes op die de Veluwe rijk is. De woningen zelf worden opgezet vanuit fraaie architectuur, op basis van kwalitatieve bouw, met volop ruimte binnen en buiten. Ook zullen de woningen energiezuinig worden gerealiseerd, met de hoge energieprijzen heeft dit een grote meerwaarde.”

De verkoop wordt afgetrapt op 6 september middels een informatieavond op het voormalige Consmema terrein. Tussen 17.30 en 20.30 uur kunnen belangstellenden zich laten informeren over dit nieuwbouwproject. Tevens zal dan de inschrijving worden geopend welke tot 26 september zal lopen. Het streven is kort hierna de woningen toe te kennen.