Afbeelding
Foto: .

Pieter Verweij draagt na 15 jaar zijn winkel over

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

HATTEM- Na 15 jaar met veel plezier optiek ondernemer te zijn geweest in Hattem, heeft Pieter Verweij besloten zijn winkel te verkopen. Hij heeft een vakbekwame opvolger gevonden die de winkel per 1 september aanstaande op dezelfde manier voortzet.

Pieter is al eigenaar van Pierre Eyecare (voorheen Kieft Optiek) vanaf zijn 24e en heeft in afgelopen jaren de winkel geprofessionaliseerd en uitgebouwd. Zo is er de verandering van optiekbedrijf naar optiekbedrijf met optometrische zorg geweest, is er gewijzigd van Kieft Optiek naar Pierre Eyecare, en natuurlijk vier jaar geleden de verbouwing naar het huidige interieur. De laatste tijd groeide de behoefte aan een nieuwe uitdaging. Pieter: “In vijftien jaar heb ik een enorme band opgebouwd met mijn klanten. Heb ik mooie gesprekken gevoerd, prachtige brillen verkocht, mensen geholpen met contactlenzen en optometrische zorg. Die mooie band en gezelligheid ga ik zeker missen! Maar na vijftien jaar heb ik ook de behoefte om me weer in iets nieuws vast te bijten, uitdagingen niet uit de weg te gaan en wellicht in een heel nieuwe branche mijn vleugels uit te slaan. Wat ik precies ga doen weet ik nog niet. Ik ambieer een baan in het (beroeps)onderwijs of een managementfunctie in de maakindustrie. Maar leest u dit en denkt u iets anders passends te kunnen bieden? Dan laat ik me graag enthousiasmeren en kijken we samen of uw aanbod bij mij past.”

Op deze plek wil Pieter zijn klanten heel hartelijk danken voor alle mooie jaren als optiekondernemer in Hattem. In de laatste week van augustus zal er een feestelijk afscheidsmoment zijn. Te zijner tijd wordt dat via mailings en advertenties aangekondigd.

Per 1 september zal de nieuwe eigenaar de winkel met frisse energie voortzetten. De naam blijft voorlopig Pierre Eyecare.

!