Afbeelding
.

Nieuwbouw op Consmema-terrein

Partnerbijdrages

HATTEM- Aan de rand van ’t Veen gaat op het voormalige terrein van Consmema eindelijk verandering komen. 

De bestaande panden worden gesloopt en er verrijzen 18 twee-onder-een kapwoningen. Samen met twee vrijstaande kavels gaan deze na de zomervakantie in de verkoop. De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan het project Veenstaete om een mooie invulling te maken, dat past bij deze locatie.

KHV-architecten heeft de energiezuinige woningen ontworpen. De woningen zijn divers en worden gebouwd op royale kavels. “Dat laatste is redelijk uniek bij nieuwbouwprojecten”, aldus de makelaars van Veltkamp & Stam. “Het past goed bij de omliggende natuur en de royale kavels van de objecten tegenover het project aan de Hezenbergerweg. Doordat er een hofje gemaakt is en er ook veel groen om het project blijft staan, zal het straks anders aanvoelen dan veel andere nieuwbouwprojecten.”

Geïnteresseerden kunnen alvast een indruk opdoen op de website www.veenstaetehattem.nl. Op deze site zal alle informatie die bekend is, worden gedeeld. Donderdag a.s. is er ook een inloopavond georganiseerd. Iedereen die nieuwsgierig kan van 17.30 tot 20.30 uur een kijkje komen nemen. De verkopende makelaars van makelaarskantoor Veltkamp & Stam hebben het kantoor aan de Kruisstraat 7 voor u geopend.

Zoals het er nu naar uitziet zal er op 30 augustus wederom een informatieavond worden gehouden, waarbij dan ook het startschot zal worden gegeven voor de officiële verkoop. Mensen die graag tussentijds op de hoogte worden gehouden, kunnen zich nu al inschrijven via de website van het project.

!