Afbeelding
.

Wetenschappelijk bewezen: fit20 wérkt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

HATTEM- “Het is echt heel bijzonder wat voor resultaten mensen bereiken”, vertelt studio-eigenaar Luc Reuters van fit20 enthousiast. 

“En dat is nu ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd. Wij wisten natuurlijk al dat fit20 écht werkt, het is niet voor niks dat we al weer bijna 9 jaar een grote groep trouwe klanten hebben. Ze merken allemaal in hun dagelijks leven dat ze minder last hebben van pijntjes en blessures, meer uithoudingsvermogen hebben, meer inspanning kunnen leveren en zich sowieso beter voelen. Ze hebben meer veerkracht. En dat bereiken ze allemaal in deze mooie studio.”

Luc wijst om zich heen in de compacte, strak ingerichte en frisse studio van fit20. Geen spiegels, geen muziek, een mooie bos bloemen op de balie. “De wetenschap ondersteunt onze ervaring. Er is een studie gepubliceerd waarin onderzoek werd gedaan onder leiding van assistent professor James Steele van de Solent University in Southampton. Samen met zijn team analyseerde Steele de trainingsdata van bijna 15.000 fit20-ers die één tot zeven jaar de fit20-training hadden gedaan. Het is het grootste onderzoek dat ooit in de sport- en bewegingswetenschap is gedaan. En de resultaten zijn geweldig. Het is overduidelijk dat het doen van fit20 de kwaliteit van leveren verbetert”, vervolgt Luc zijn verhaal.

“Iedereen zegt altijd: ‘Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo’. Maar in dit geval ligt dat toch echt anders. Als je in die 20 minuten flink aan het werk gaat, en dat is precies wat je doet bij fit20, dan merk je dat echt. Ik snap dat mensen sceptisch zijn, maar ik nodig iedereen van harte uit om het zelf eens te komen uitproberen. Doen is geloven!”

Studio-manager Robin Hansma vult aan: “Een paar weken geleden werd fit20 zelfs genoemd in de Washington Post, een vooraanstaande Amerikaanse krant. Daarin stond dat korte work-outs zoals die van fit20 verbazingwekkend effectief zijn. Harstikke mooi toch? Dat is precies waarom onze klanten blijven komen. Alles in de studio is erop gericht om je helemaal op je training te kunnen focussen. Je traint alleen of met een trainingspartner, dus je privacy is gewaarborgd. Je personal trainer helpt je om elke week een topprestatie te leveren.”

Doen is geloven: boek een gratis kennismakingstraining en ervaar het zelf. Neem contact op via www.fit20hattem.nl of bel naar telefoonnummer 038-2022015 om een afspraak te maken. De studio van fit20 Hattem zit in het gebouw van de Dutch Golf aan de Konijnenbergerweg 3.

!