Afbeelding
www.mynewworld.nl

Opnieuw in Hattem: zelfstandig JEMAKO distributiepartner, Esther van Petersen

Partnerbijdrages

HATTEM- Op 1 juni 2021 is Esther van Petersen gestart als zelfstandig distributiepartner van de (schoonmaak)producten van JEMAKO onder de naam Esther van Petersen.

De geboren en getogen Hattemse is al van jongs af aan dol op poetsen. Met de producten van JEMAKO wil zij ook mensen die níet dol zijn op schoonmaken, laten ervaren dat schoonmaken gemakkelijker en sneller kan. “Zelf kwam ik in 2009 in aanraking met de producten van JEMAKO. In het begin gebruikte ik alleen de doeken voor de ramen, maar daar kwamen steeds meer producten bij. Wat ik vooral heel belangrijk en fijn vind, is dat de producten milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Bijna alle reinigingsproducten dragen het ECO Plus label, de verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en ze zijn erg zuinig in gebruik”.

Openingsactie

In de maand juni krijgt iedereen 10% korting op een bestelling vanaf 50 euro en, indien gewenst, een gratis individueel (thuis)advies. Ook een thuispresentatie (volgens de regels van het RIVM) behoort zeker tot de mogelijkheden. Bovendien ontvangt elke gastvrouw een mooi geschenk. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook het gemak ervaren? Neem dan gerust contact op!

Esther van Petersen, Zelfstandig JEMAKO distributiepartner, Wismar 10, 8052 CD Hattem. Voor meer informatie: telefoonnummer 06-82390215, e-mailadres: esther@jemako-mail.com. Zie ook www.jemako.info/esther.

!