Afbeelding
.

Duurzaam ondernemen in de regio Zwolle? Bij De Groene Koploper zit je goed!

Partnerbijdrages

HATTEM - Bedrijvigheid met een moderne eigentijdse uitstraling; kenmerkend voor Bedrijfsverzamelgebouw De Groene Koploper op bedrijvenpark H2O. Inmiddels is reeds 60% gevuld met bedrijven die hun hart hebben verloren aan het uiterlijk en de eigenschappen.

De Groene Koploper betekent vooruitstrevend, voorop lopen met een visie op bedrijfsverzamelgebouwen en een duurzame uiterlijk. Door het specifieke materiaalgebruik en isolatiewaarden heeft het gebouw een GPR certificaat. Daarmee is middels de KIA en MIA regeling een circa 20% tot 30% van het aankoopbedrag via belastingvoordeel terug te krijgen.
Bedrijventerrein H2O, te vinden in de economisch sterke regio Zwolle, is perfect bereikbaar door zijn ligging naast de A28 en A50. De beschikbare bedrijfsruimtes, variërend van 115 tot 171 vierkante meter, zijn daarnaast flexibel en volledig naar eigen wens in te richten als kantoor, werkplaats of showroom.

De laatste duurzame bedrijfsunits van De Groene Koploper zijn beschikbaar voor verkoop. Verkoopprijzen starten vanaf € 132.500. Interesse? Voor meer informatie kunt u terecht bij verkopende makelaars Posthuis makelaardij uit Hattem, Poortman Makelaars uit Staphorst of Kroese Tempert Bedrijfsmakelaars uit Zwolle. Of download de brochure op de wwww.smartcomforthome.nl voor meer informatie.