Afbeelding
Foto: .

Kledingbeurs in de Open Poort

Algemeen

HATTEM - Op vrijdag 12 april van 19.00 – 21.00 uur en op zaterdag 13 april van 10.00 – 11.00 uur is er in de Open Poort aan de Veldhoeve 1 een kleding- en speelgoedbeurs. 

Op de kledingbeurs wordt kleding voor volwassenen, kinderkleding en speelgoed verkocht. Van het opgebrachte geld is 70% voor de verkoper, en 30% voor een goed doel. Dit seizoen is dat Hoop uit Hattem; een project dat geld inzamelt voor CRR, noodhulp aan vluchtelingen aan de Griekse eilanden, Oekraïne, Syrië en Turkije. De overgebleven kleding mag worden opgehaald of worden geschonken, dit gaat dan op transport naar hetzelfde goede doel.

De kledingbeurs wordt sinds 2019 georganiseerd en is tot nu toe een groot succes. Alle mensen uit Hattem en omstreken zijn bij deze uitgenodigd om langs te komen en te kopen voor het goede doel. “Het is de bedoeling om mooie kleding te verkopen voor rommelmarktprijsjes. Zo houden we rekening met duurzaamheid en help je iedereen. De één heeft de kledingkast weer netjes en de ander is weer blij met een ‘nieuwe’ outfit. Van baby’s tot volwassenen, en speelgoed!’’

Bij de publicatie van dit artikel, is de inschrijving om kleding te verkopen waarschijnlijk vol, maar wil je de volgende keer graag meedoen, of wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de volgende beurs is? Dat kan: stuur een mailtje naar kledingbeurshattem@hotmail.com en dan sturen we je alle informatie over de volgende keer.