Afbeelding
Foto: .

Peuter-kijkochtend basisscholen

Algemeen

HATTEM – Alle basisscholen van Hattem organiseren op vrijdag 12 april een kijkochtend voor peuters. Van 9.00 tot 11.30 uur kunnen ouders en hun kinderen ontdekken welke school het beste bij hen past.

Tijdens de Grote Peuter Dag kunnen peuters beleven hoe het is om straks naar de basisschool te gaan. Op deze ochtend laten de scholen zien dat goed en fijn onderwijs meer is dan cijfers. De Jan Jasperschool, de Zaaier, Vovie Hattem, het Palet, Van Heemstraschool, de Vlonder en de Sint Andreasschool zetten tijdens de Grote Peuter-ochtend de schooldeuren gastvrij open. 

“Is uw kind al bijna toe aan school? Een grote peuter, die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Heerlijk met de neus in de prentenboeken of met de hele klas zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Voor je er erg in hebt is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap. Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school die helemaal bij uw kind past? Dit kunt u vrijdag 12 april ontdekken tijdens de Grote Peuter Dag”, laten de gezamenlijke Hattemse basisscholen weten.

Ouders of verzorgers kunnen de school bekijken en vragen stellen aan leerkrachten en directie. Op de Grote Peuter Dag kunnen zij zich zo uitgebreid laten informeren waarna de beste school gekozen kan worden.