Afbeelding
Foto: Gonny van Duinen

Prijsuitreiking Champions League

Algemeen

HATTEM- Zaterdag vond de jaarlijkse prijsuitreiking van de Champions League bij de mini’s van s.v. Hatto-Heim plaats, speciaal met Pieten.

Met dank aan een club vrijwilligers werd het hoofdveld in de vrieskou klaargestoomd om de jaarlijks afsluitende ouder-kind wedstrijd te organiseren, gevolgd door de prijsuitreiking van het jaar. Ook werden de kinderen verrast met een groep enthousiaste voetbalpieten en konden ze na afloop genieten van warme chocolademelk met slagroom en pannenkoeken in de sfeervolle kantine. Ze kregen daarnaast sportieve cadeautjes als verrassing mee naar huis. Dit alles maakte van deze koude zaterdagochtend een warme herinnering.

Prijzen

De prijzen werden verdeeld over de categorieën; penalty’s schieten & mini van het jaar. Ruben Pap viel voor de derde keer achtereen in de prijzen en kreeg de wisselbeker voor Mini van het jaar van oud-winnaar Dani Schuurman overhandigd. Mini van het jaar: 1e prijs: Ruben Pap, 2e prijs: Floris van Vianen, 3e prijs: Sven Bloem. Penaltybokaal: 1e prijs: Valentijn Kroes, 2e prijs: David Paulusma, 3e prijs: Stef van der Heide.

Het afgelopen jaar trokken 30 / 40 mini’s elke woensdag (15.30 uur) en zaterdag (9.00 uur) trouw en enthousiast hun voetbaltenue aan om met plezier naar het sportpark ‘t Achterveen te gaan. De betrokkenen danken Joop Gerritsen en Herman Haverkamp. “Jullie bewijzen al meer dan 20 jaar jullie diensten bij de mini’s en hebben bij menig kind de basis gelegd om zich te ontwikkelen tot een volwaardige teamspeler.”

Afbeelding
Afbeelding