Afbeelding
Foto: .

Vriendenconcert Kunstkring Hattem

Algemeen

HATTEM - Op zaterdag 9 december treden Het Duo Delta Scuti en Het Meliora Trio op in de Marke te Hattem, aanvang 20.15 uur. Beide ensembles treden op in het kader van het jaarlijks terugkerend Vriendenconcert dat gratis wordt aangeboden aan de Vrienden en Donateurs van de Kunstkring Hattem. Tegen een gereduceerd tarief zijn er ook kaarten te koop voor belangstellenden. 

De ensembles zijn, zoals gebruikelijk, samengesteld uit studenten van het ArtEZ-Conservatorium te Zwolle. Dit maal zullen Mateo Viscarra Wilde (piano), Tristán Savoye Matamoros (viool) en Gemma Smit (cello) prachtige muziek ten gehore brengen van de componisten Glenka, Van Beethoven, Shostakovich, Rachmaninoff en Piazzolla.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor belangstellenden, echter uitsluitend te bestellen via de website www.kunstkringhattem.nl. Volwassenen betalen 15 euro, jongeren tot 18 jaar en studenten 7,50 euro. Op deze website vindt u ook meer informatie over de ensembles, hoe vriend te worden van de Kunstkring Hattem evenals de verdere programmering, kaarten en abonnementen.