Afbeelding
Foto: AH

Win het Hattem Monopoly-spel

Algemeen

HATTEM – Tot aan het einde van het jaar kan bij de Albert Heijn Hattem gespaard worden voor het unieke Hattem Monopoly-spel. De actie blijkt een groot succes. In het kader het Sinterklaasfeest geven Albert Heijn Hattem en de Hattemer een gratis spel weg.

Geef voor 5 december aan welke Hattemer jij het spel het meeste gunt en wie weet krijgt hij of zij dit prachtige Monopoly-spel cadeau.

“Hattem is een geweldige stad, waar veel Hattemers trots op zijn en blij zijn om te wonen. Daar hoort een Monopoly bord bij”, aldus Heidi Vosselman van Albert Heijn Hattem. Reden om de uitgever van Monopoly te benaderen om een uniek Hattems spel te fabricieren. “Samen met het personeel zijn we aan de slag gegaan en hebben we geïnventariseerd welke straten in het spel moeten komen. Niet alleen de straatnamen, ook een deel van de Kans- en Algemeen Fonds kaarten zijn verzonnen door ons personeel. We hopen dat veel Hattemers met veel plezier het Hattem Monopoly-spel gaan spelen. De reacties zijn heel positief”, vult Joris Vosselman aan.

Het lokale Monopoly spel is een eenmalige actie en zal in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Bij de spaaractie geldt op=op. Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvangen de klanten een zegel. Bij 30 zegels is de spaarkaart vol en kan het spel gekocht worden met 20 euro korting. Het spel kost dan € 34,95.

Mail voor 5 december naar acties@dehattemer.nl wie jij het spel het meeste gunt. De gelukkige winnaar krijgt dan dit bijzondere Hattem Monopoly-spel cadeau van Albert Heijn Hattem.