Afbeelding
Foto: de artiesten die het spits afbijten in het nieuwe theaterseizoen, Beth en Flo

Nieuw theaterseizoen theater de Heerd

Algemeen

HEERDE – Het nieuwe theaterseizoen van Theater de Heerd in Heerde gaat bijna van start. inmiddels zijn diverse voorstellingen al bijna of geheel uitverkocht.

Enkele voorstellingen willen zij alvast extra onder uw aandacht brengen. De eerste voorstelling van het seizoen is klassiek cabaret op vrijdag 6 oktober: Beth & Flo met ‘Ander Onderwerp’ (try-out). Aanvang: 20.15 uur. Entree € 19,50 (incl. consumptie). 

Zaterdag 21 oktober komt Huub Stapel opnieuw naar de Heerd met ‘Alleen Familie’. Dit is een extra voorstelling waarvoor nog slechts enkele plaatsen zijn. Aanvang: 20.15 uur. Entree € 29,50 (inclusief consumptie). 

Vrijdag 27 oktober speelt Dutch String Collective ‘A Stairway to heaven’. In dit theaterconcert spelen vijf strijkers met een pianist klassiekers van vroeger én van de toekomst, met muziek van onder meer Purcell, Vivaldi, Mozart, Barber, the Beatles, Led Zeppelin, Rogier van Otterloo en John Williams. Aanvang: 20.15 uur. Entree: € 22,50 (inclusief consumptie). 

Omdat voor de voorstelling van Helligen Hendrik van 17 november a.s. al direct een wachtlijst ontstond is er door de theatercommissie een tweede voorstelling geboekt bij het impresariaat. Deze extra voorstelling van Helligen Hendrik staat ingepland op zaterdag 20 januari 2024. Voor deze voorstelling zijn nog kaarten.

Theaterbon

Vanaf dit seizoen kunt u in de Heerd ook een theaterbon kopen. De bon is exclusief voor theater de Heerd ontwikkeld en kan aan de kassa in de Heerd ook in gedeelten worden besteed bij aankoop van een entreebewijs. Meer Informatie over deze bon kunt u verkrijgen aan de balie van De Heerd. Meer informatie en online kaartverkoop op de website van het theater, theaterdeheerd.nl.