Feest vrijdagavond bij de foute party van Qmusic. Ook burgemeester Marleen Sanderse en wethouder Margriet Brouwer waren vrijdagaanwezig.
Feest vrijdagavond bij de foute party van Qmusic. Ook burgemeester Marleen Sanderse en wethouder Margriet Brouwer waren vrijdagaanwezig. Foto: Angela van Erven

Prepinksterparty was grandioos feest

Algemeen

HATTEM – Het tentfeest is op veler verzoek terug van weggeweest. De tent op het evenemententerrein aan de Stadslaan was zowel vrijdag als zaterdag afgeladen met vrolijke feestvierders. 

Het organiserende Hippisch Hattem en de Hattemer Oranjevereniging spreekt van twee supergeslaagde tentfeesten.

Al bij de voorverkoop liep de kaartverkoop storm. Op vrijdagavond was de tent bijna uitverkocht met ruim 700 bezoekers. Op zaterdag werd de maximale bezoekersgrens van 1200 feestvierders bereikt, waarna de kaartverkoop werd stopgezet.

De tentfeesten waren een groot feest voor jong en oud dat dankzij de hulp van veel vrijwilligers en sponsoren georganiseerd kon worden. Vanwege het overweldigende succes hoopt het bestuur van Prepinksterparty Hattem dat dit het begin wordt van een traditie. Vrijdag werd afgetrapt met Qmusic the Party. Op zaterdag liet de coverband Empire het dak eraf gaan. 

Meer over de tentfeesten in de papieren versie van de Hattemer van 31 mei.