Afbeelding
Foto: Wieger van der Veen

Vocaal Ensemble Cantabile viert de zomer

Algemeen

HATTEM - Op zaterdag 3 juni, aanvang 20.30 uur, geeft Vocaal Ensemble Cantabile een zomerconcert in de Hervormde Nicolaaskerk van Zalk. 

Het belooft een mooie afwisselende avond te worden. De titel van het programma is ‘Tungara’. Tungare is het Aboriginal-woord voor zing, en met zingen wil Cantabile de zomer vieren.

Op het programma staan a capella koorwerken van de Australiër Leek, de Amerikaan Brinsmead en de Europeanen Britten, Brahms en Elgar. Een programma met opgewekte, dramatische en contemplatieve muziek. Dit alles in de 13e -eeuwse Nicolaaskerk van Zalk – een ruimte die recht doet aan de koorklank van Cantabile.

De koorwerken worden afgewisseld met intermezzi op piano gespeeld door dirigent Hans Tijssen. Na afloop van het concert is er gelegenheid om met de zangers en dirigent van gedachten te wisselen over het programma en onder het genot van een consumptie (die is inbegrepen bij de prijs) samen met hen de zomer te vieren.

Kaarten kosten 12,50 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Kaarten zijn in voorverkoop te bestellen via: www.cantabilehattem.nl.