Afbeelding
Foto: Veilingmeester Henderikus Cazemier

Succesvolle Dienstenveiling

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM - De verwachtingen waren donderdag hoog gespannen. Rotaryclub Hattem-Heerde hield bij de Dutch Golf een dienstenveiling door en voor de leden.

De leden hadden maar liefst 47 diensten ingebracht in de meest uiteenlopende categorieĆ«n: van het verzorgen van een dinertje thuis tot een high tea, maar ook het digitaliseren van videoā€™s, het geven van een hardloopclinic of werken in de tuin. Je kon het zo gek niet bedenken of er kon op geboden worden. De leden bepaalden zelf de minimum inzet en hoe vaak de dienst geveild mocht worden. Uiteraard moest dit alles in goede banen worden geleid en die taak werd vervuld door veilingmeester Henderikus Cazemier, landelijk voorzitter Lionsclubs Nederland, die voor deze avond even aan het ā€œbuurtenā€ was bij serviceclub Hattem-Heerde. En die taak vervulde hij met verve. Hij wist de prijzen goed op te drijven en zijn inleidende praatjes bij de verschillende diensten leidden soms tot hilarische tafrelen.

De sfeer werd naarmate de avond vorderde dan ook steeds beter en er werd flink door de leden geboden. Aan het eind van de veiling kon de organisatie van deze avond dan ook terugkijken op een goed geslaagd event dat 12.000 euro opleverde voor het goede, nog nader te bepalen, doel. Het vervolg van deze veiling is minstens zo leuk: de komende maanden moeten de leden al de door hen geboden diensten uit gaan voeren voor de afnemers. ā€œDat betekent flink de handen uit de mouwen de komende tijd en veel mooie momenten om samen te delen waardoor je elkaar nog beter leert kennen. Op die manier levert de veiling, behalve een mooi geldbedrag, ook een verbindend effect op.ā€