Afbeelding
Foto: .

Workshops Vrijwilligersacademie

Algemeen

HATTEM - Er staan nieuwe gratis workshops gepland voor vrijwilligers. Het komend half jaar organiseert de Vrijwilligersacademie de volgende workshops: Voor een goed idee is altijd geld, sociale veiligheid, inclusie en vrijwilligerswerk, vrijwilligers werven en behouden en de workshop sociale media.

De eerste workshops, voor een goed idee is altijd geld, staat gepland op woensdag 1 februari van 19.00 – 21.00 uur bij Bloemfontein in Vaassen. Er zijn in Nederland vele fondsen die graag geld willen geven aan goede projecten. Om daar gebruik van te maken, moet? je wel wat doen. Wat precies? Dat leer je?tijdens de introductieworkshop praktijkgericht fondsenwerven. Na de introductieworkshop ken je de hoofdlijnen van fondsenwerving en beschik je over veel praktische tips. Je weet waar je fondsen kan vinden en welke projecten kansrijk zijn voor financiering.

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert gratis workshops voor alle vrijwilligers die actief zijn in gemeente Epe, Heerde en Hattem. Je vindt meer informatie over alle workshops en kan je aanmelden via www.epedoet.nl/workshops.

Voor informatie over De Vrijwilligersacademie kun je terecht bij Mirjam Bongertman via mirjambongertman@swhattem.nl.