Afbeelding
Foto: .

Lions Club Hattem bereikt doel ruim voor Kerstpakketten

Algemeen

HATTEM - Lions Club Hattem heeft het beoogde doel ruim gehaald om alle inwoners van Hattem met een uitkering een groot Kerstpakket aan te kunnen bieden.

Deze actie voeren de Lions al enkele jaren uit samen met de gemeente Hattem, Albert Heijn Hattem en Zoethout. De opkomst en opbrengst van het Herfst Wijn Event op zondag 13 november bij Dutch Golf Hattem was zeer goed, ook online werd veel besteld.

De volgende Lions actie komt er al weer aan met de onthulling van een unieke zeefdruk, gemaakt door de kunstenares Edith de Jong. Het eerste exemplaar van de 150 beschikbare prenten, de ‘Hattem Prent’, zal op vrijdag 25 november om 16.00 uur in de Dijkpoort aan Burgemeester Sanderse worden overhandigd. Iedereen is welkom. Het is de bedoeling meerdere jaren achtereen kunstenaars uit Hattem en omgeving te benaderen om een duurzame en unieke serie Hattem Prenten te maken.

Lions Club Hattem steunt vele sociale en maatschappelijke initiatieven vanuit hun lijfspreuk ‘Lions Helpen’. In Hattem zijn dat met name doelen die de gezondheid van de Hattemers verhogen. Blijf op de hoogte en volg Lions Club Hattem via facebook.