Afbeelding
Foto: Archieffoto

Kledingbeurs in de Open Poort Hattem

Algemeen

HATTEM- Op vrijdag 7 oktober van 19.30 – 21.00 uur en op zaterdag 8 oktober van 10.00 – 11.00 uur is er in de Open Poort wederom een kledingbeurs. Dit keer is de opbrengst voor de Voedselbank. Op de kledingbeurs wordt volwassenkleding, kinderkleding en speelgoed verkocht.

De kledingbeurs wordt vanaf 2019 georganiseerd en is tot nu toe een groot succes. Alle mensen uit Hattem en omstreken zijn bij deze uitgenodigd om langs te komen en te kopen voor het goede doel: de Voedselbank. Overige kleding die daarna gedoneerd wordt, gaat naar Oekraïne. “Het is de bedoeling om mooie kleding weer te verkopen voor rommelmarktprijsjes. Zo houden we rekening met duurzaamheid en help je iedereen. De één heeft de kledingkast weer netjes en de ander is weer blij met een ‘nieuwe’ outfit. Van kindermaat 50 t/m volwassen XXL en speelgoed!”

Kleding brengen

Afgelopen week vond de eerste inzamelingsdag plaats, bedoeld voor kleding die 100% gedoneerd wordt. Donderdag 6 oktober is er ook een inzamelingsdag: dan is 50% van de opbrengst voor jezelf, en krijg je de kleding weer mee naar huis die niet verkocht is. Uiteraard mag je dit ook daarna alsnog doneren. Wil je dit doen? Dan moet je het wel zelf prijzen. Dit werkt als volgt: kies een zelfbedachte code van 4 of 5 karakters die je gebruikt voor elk product. Plak op elk kledingstuk/speelgoed een stuk schilderstape (niks anders) met daarop 3 dingen: de maat, de zelf bedachte code en de prijs. De kleding met een sticker mag je brengen op donderdag 6 oktober van 19.00 – 20.30 uur.

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld het ophalen van overgebleven kleding? Kijk dan op de facebookpagina: Kledingbeurs Hattem of mail naar: kledingbeurshattem@hotmail.com.

Afbeelding
!