Afbeelding
Foto: .

Activiteiten bij De Fontein

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM- Er is van alles te doen bij Christelijke Boekhandel De Fontein in Hattem. Er wordt ruimschoots aandacht gegeven aan de Kinderboekenweek en op zaterdag 15 oktober komt thrillerauteur Jozef Hoek zijn nieuwste boek ‘Ontzet’ signeren.

Kinderboekenweek

Van 5 t/m 15 oktober is er weer de Christelijke Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema Gi-Ga-Groen. Er zijn meerdere mooie actieboeken die kinderen helpen om echte natuurhelden te worden. Ook is er een speciaal actielied ‘Hé, Hé, ga je mee!’ wat veel kinderen vast op school ook zullen leren.

De actieboeken zijn: De Boombewakers van Liesbeth van Binsbergen, De groene reis van Pien en Gijs van Lianne Biemond, Dat wil ik zien! van Hanneke Holwerda, Pudding met tomatensaus van Evelien van Dort, en Yaro en de slippervis van Leontine en Michel de Boer. Deze boeken zijn verkrijgbaar bij de Christelijke Boekhandel. In de winkel is een kleurplaat af te halen. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen. Inleveren kan tot en met 29 oktober. “Voor de iets grotere kinderen hebben we nog een leuke actie tijdens de Kinderboekenweek. Op woensdag 5 oktober en woensdag 12 oktober beplakken wij ons hele etalageraam met wit papier en mogen de kinderen daarop hun lievelingsdier tekenen. Alleen als het mooi weer is! Als het regent, gaat het niet door.”

Jozef Hoek

Zaterdag 15 oktober komt thrillerauteur Jozef Hoek zijn nieuwste boek ‘Ontzet’ signeren bij De Fontein. Van 14.00 tot 16.00 uur is Hoek aanwezig om een praatje te maken met de lezers en om het aangeschafte boek te voorzien van een opdracht of een handtekening. “Ontzet” is de tweede psychologische thriller van Jozef Hoek, die eerder het veelgeprezen debuut “Vuurvogel” uitbracht. Het boek is verkrijgbaar in de christelijke boekhandel.

Een korte omschrijving van het boek: “De dag die de mooiste van haar leven zou moeten worden eindigt voor bruid Lydia in een drama als ze wordt ontvoerd. Onderzoeksleider Marly Rensen denkt de ware toedracht direct te doorzien. Ze beseft echter al snel dat ze de dader nooit binnen de wettelijke kaders veroordeeld krijgt en besluit hem met zijn eigen wapens te bestrijden. Ze ontketent daarmee een huiveringwekkende tweestrijd ver voorbij het toelaatbare.”

!