Afbeelding
Foto: Op de foto v.l.n.r. Remco Kuipers OVI Enschede, Marco van Regteren, v.v. Hattem, en Boudewijn Graveland van The Branding Club

v.v. Hattem verduurzaamt verder

Sport

HATTEM- Afgelopen week zijn zowel het het FleetGo kunstgrasveld als het trainingsveld van v.v. Hattem voorzien van de modernste Led verlichting.

Voor de verlichting is gekozen voor OVI - Enschede als ervaren leverancier van LED verlichting op sportparken. Dit bedrijf heeft bijvoorbeeld ook RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles in het Led-licht gezet. Om de verduurzaming op het sportpark de juiste en noodzakelijke versnelling te geven is “The Branding Club” volgens Marco van Regteren als bestuurslid sponsorzaken precies op het juiste moment toegetreden als duurzaamheidssponsor van de v.v. Hattem. Oprichter van The Branding Club is de 22-jarige Hattemer Boudewijn Graveland die jaren heeft gevoetbald bij v.v. Hattem. “Door de steun van de The Branding Club kan de vereniging haar bijdrage aan een duurzame samenleving versnellen. Nu de Led verlichting is geïnstalleerd en de eerdere initiatieven zoals de 90 zonnepanelen, de geplaatste zonnecollector, en de uitgevoerde isolatie maatregelen zijn afgerond wordt er binnen de vereniging al op nieuwe ideeën gebroed die goed zijn voor het milieu en de leden.”