Afbeelding
Foto: .

Feest bij Hattem Petanque

Sport

HATTEM- Vanwege het 40-jarig bestaan van Hattem Petanque was het zaterdag feest op het Tinneplein. Na een gezellige receptie met felicitaties van leden en genodigden, en het ophalen van vele herinneringen, was er een lunch en konden er (werp-)spelletjes worden gedaan.

Sommige onderdelen waren dusdanig uitdagend dat enkele leden nog lang zijn blijven oefenen om het onder de knie te krijgen. Tussendoor kon de nieuwe clubkleding worden bekeken en gepast zodat leden dat in een speciaal ā€œ40-jaarā€ aanbod konden aanschaffen. Natuurlijk werden er ook nog onder prima omstandigheden enkele partijtjes ā€œgebouldā€ zodat iedereen aan zijn trekken kwam.

Bij de prijsuitreiking kwamen de bekende namen naar voren. Spelletjeswinnaar werd Ben Kort met op de 2e plek Martin Willemsen, gevolgd door Renze Bosgraaf. Bij het boulen werd Pierre Stevens eerste. Op de 2e plek eindigde Matthijs Santman en als derde HarmJan Halfwerk.

Tot slot nog een uitgebreide, heerlijke en gezellige barbecue zodat iedereen voldaan naar huis kon.

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en een enthousiaste feestcommissie kan het bestuur tevreden terugkijken op een zeer geslaagde feestdag en op weg naar de toekomst.