Afbeelding
Foto: Angelique Wardenier

Kom naar gratis feestavond in de Marke

Algemeen

HATTEM - Stichting Welzijn Hattem organiseert voorafgaand aan de Week tegen Eenzaamheid een feestavond op 23 september 19.30 uur in de Marke. Klassiek zangeres Angelique Wardenier zal er een prachtige show van maken met nog lang niet vergeten klassiekers en heerlijke Nederlandse luisterliedjes.

“De avond is bedoeld voor iedereen die zin heeft in een muzikale avond”, aldus Mariette van Raalte namens Stichting Welzijn Hattem. “We weten dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om eropuit te gaan. Dat kan zijn wegens gebrek aan financiële middelen, of omdat het vervoer lastig is. Door deze drempels weg te nemen, geven we iedereen de kans om even alle zorgen opzij te zetten en lekker te komen genieten”.

De muziekavond stond al eerder gepland, maar kon vanwege corona destijds niet doorgaan. De unieke feestavond is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Albert Heijn Hattem. Daardoor is de toegang inclusief een kopje koffie/thee gratis voor alle belangstellenden.

Meld u vooraf wel even aan bij Stichting Welzijn Hattem: info@swhattem.nl of tel. 038-4432881. Ook voor vervoer naar de Marke kunt u contact opnemen met SWH. Voor meer informatie: www.swhattem.nl.