Afbeelding
Foto: Angelique Wardenier

SWH organiseert muzikale feestavond

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM - Stichting Welzijn Hattem organiseert voorafgaand aan de Week tegen Eenzaamheid een feestavond op 23 september 19.30 uur in de Marke. Klassiek zangeres Angelique Wardenier zal er een prachtige show van maken met nog lang niet vergeten klassiekers en heerlijke Nederlandse luisterliedjes.

Feest

De muziekavond stond al eerder gepland, maar kon vanwege corona destijds niet doorgaan. De invulling is nagenoeg gelijk aan de feestavond die al in april 2020 plaats zou vinden. De unieke feestavond is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Albert Heijn Hattem. Dit bedrag is bespaard door van elk Hattems mondkapje dat in coronatijd is verkocht bij Albert Heijn Hattem een euro opzij te leggen voor de ouderen in Hattem. Daardoor is de toegang inclusief een kopje koffie/thee gratis voor alle belangstellenden.

Genieten

“De avond is bedoeld voor iedereen die zin heeft in een muzikale avond”, aldus Mariette van Raalte namens Stichting Welzijn Hattem. “We weten dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om eropuit te gaan. Dat kan zijn wegens gebrek aan financiële middelen, of omdat het vervoer lastig is. Door deze drempels weg te nemen geven we iedereen de kans om even alle zorgen opzij te zetten en lekker te komen genieten”. Mariëtte benadrukt dat het belangrijk is om niet achter de geraniums te gaan zitten. “Op pad gaan doet een mens goed. Het is goed om nieuwe mensen te ontmoeten en sociale contacten te onderhouden, zeker als je wat ouder wordt en je sociale kring kleiner wordt”.

Eenzaamheid

SWH faciliteert in dit kader meerdere initiatieven die eenzaamheid onder de Hattemers tegen te gaan en het leven aangenamer te maken. Een voorbeeld hiervan is het Maatjesproject, waarbij mensen aan elkaar gekoppeld worden om samen leuke dingen te doen of elkaar te helpen wanneer dat nodig is. Daarnaast wordt van donderdag 29 september tot en met 6 oktober de Week tegen Eenzaamheid gehouden. SWH en diverse andere organisaties zoals Zoethout en Stichting MEE hebben in deze week verschillende activiteiten gepland staan.

Welkom

“Gezelligheid kent geen (leef)tijd! De muziekavond is niet alleen bedoeld voor ouderen, maar ook voor jongere mensen die om wat voor reden dan ook behoefte hebben aan een fijne avond uit. Alle Hattemers zijn welkom”, zo nodigt SWH iedereen uit.

“Angelique is een ervaren artiest en maakt gebruik van talrijke kostuums en rekwisieten. Maar het allerbelangrijkst is dat ze mensen weet te raken met haar prachtige stem en herkenbare liedjes. Ze weet als geen ander hoe ze muziek kan inzetten om mensen een onvergetelijke avond te bezorgen”.

Meld u vooraf wel even aan bij Stichting Welzijn Hattem: info@swhattem.nl of 038-4432881. Ook voor vervoer naar de Marke kunt u contact opnemen met SWH. Voor meer informatiewww.swhattem.nl.