Loes Riphagen neemt de deelnemers tijdens de workshops in het Anton Pieck Museum mee in het creatieve proces.
Loes Riphagen neemt de deelnemers tijdens de workshops in het Anton Pieck Museum mee in het creatieve proces. Foto: .

Workshops Loes Riphagen Anton Pieck Museum

Algemeen

HATTEM - Loes Riphagen geeft In augustus drie exclusieve workshops in het Anton Pieck Museum. In de workshops neemt ze de deelnemers mee in haar werkproces. Daarnaast begeleidt ze de deelnemers in het maken van hun eigen illustratie.

Op dit moment exposeert de bekende kinderboekenillustrator Loes Riphagen in het Anton Pieck Museum. De illustraties van haar boeken ‘Kom mee Kees’ en ‘Coco kan het!’ en allerlei persoonlijke werkmaterialen zijn nu te zien. De tentoonstelling valt onder de paraplu van ’Het Atelier’, een nieuw project van het museum waarin de bezoekers niet alleen kijken en genieten van de prachtige illustraties maar ook zelf aan de slag gaan. 

Er zijn workshops voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar op donderdag 11 augustus (van 13.30 tot 15.00 uur) en op donderdag 18 augustus (van 10.30 tot 12.00 uur) en één voor iedereen vanaf 12 jaar op maandag 22 augustus (van 13.30 tot 15.00 uur). Deelname aan deze leuke workshop kost €7,50 per persoon. Dit is inclusief materialen en museumentree. 

Aanmelden is vanwege het beperkte aantal plaatsen verplicht en kan door een mail te sturen aan: info@antonpieckmuseum.nl. Vermeld de naam van de deelnemer, de leeftijd en voor welke dag de aanmelding is. U krijgt dan een bevestigingsmail. 

Het Atelier is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland en het VSBfonds en de stichting Community Service van de vm Rotaryclub Apeldoorn Sprengen.