Op vakantie in eigen land: 
Mauritshuis in Den Haag
Op vakantie in eigen land: Mauritshuis in Den Haag Foto: Angela van Erven

Doe mee met de fotowedstrijd van de Hattemer

Algemeen

HATTEM – Maak jij dé vakantiefoto van 2022? Veel Hattemers genieten momenteel van de zomervakantie. De één viert de vakantie dicht bij huis, in eigen land, rijdt richting het zonnige zuiden of vliegt naar verre oorden.

De bestemming maakt niet uit, meedoen aan de zomerfotowedstrijd van de Hattemer kan op ieder moment in de vakantie. Heb je een leuke, ontroerende of gewoon een mooie foto gemaakt waar de zomer en het plezier van af spat? Stuur deze dan voor woensdag 17 augustus naar redactie@dehattemer.nl

De grappigste, zonnigste en meest bijzondere foto’s verschijnen in de Hattemer van 24 augustus. Dan worden in de krant een vakantiepagina met een selectie van de leukste zomerfoto’s gepubliceerd. De mooiste foto wordt beloond met een waardebon van één van de Hattemse ondernemers. Inmiddels zijn er al veel prachtige vakantiekiekjes bij ons binnengekomen.

Vanaf 24 augustus valt de Hattemer weer op de deurmat.

 De redactie van de Hattemer wenst iedereen of je nu thuis blijft of op vakantie gaat een super vakantie. Geniet van de natuur, zon, zee, strand en de gezelligheid!