Afbeelding
Foto: .

Koffieochtend Rooms-Katholieke kerk

Algemeen

HATTEMā€“ Iedereen is op 22 juli welkom op de koffieochtend bij de RK kerk aan de Zuiderzeestraatweg 9.

ā€œTwee jaar hebben de koffieochtenden door de corona-maatregelen in de kerk stilgelegen. We denken en hopen dat het nu wel weer kan. Graag nodigen we iedereen dus weer uit voor een kopje koffie met een eenvoudige broodjesmaaltijd op 22 juliā€, zo nodigt de organisatie uit.

Na de start om 11.00 uur met een kopje koffie of thee zal voor degenen die daar belangstelling voor hebben een korte rondleiding worden verzorgd in de Rooms-Katholieke kerk. Desgewenst kan ook een kaarsje worden opstoken voor een bekende die wat aandacht verdient. De ochtend wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een broodjeslunch.

Bent u een alleenstaande, wilt u eens gezellig met anderen een kopje koffie drinken, bent u nieuw in de omgeving, of heeft u altijd al eens in dat kerkje willen rondkijken? U bent van harte welkom. Kunt u zelf geen vervoer regelen? Dan kunt u een beroep doen op de autovriendendienst door te bellen met telefoonnummer 06-22486690. U hoeft niet aangesloten te zijn bij een kerk, iedereen is welkom. Jong of oud, alleen of samen. ā€œWe vragen een eigen bijdrage van ā‚¬2,50 per persoon en in verband met het aantal te smeren broodjes vinden we het fijn als u zich van te voren even opgeeft via telefoonnummer 06-22486690 of door een mail te sturen naar brigb@solcon.nl.ā€