Afbeelding
Foto: Google Maps

Wie adopteert rotonde Geldersedijk?

Algemeen

HATTEM ā€“ De gemeente Hattem biedt Hattemse ondernemers de mogelijkheid om een rotonde te adopteren en in te richten. De rotonde aan de Zuiderzeestraatweg is klaar. Nu vraagt de rotonde aan de Geldersedijk om aandacht.

De rotonde aan de Zuiderzeestraatweg is ingericht door het bedrijf Donker Groen. ā€œHet is een prachtige plek geworden. De gemeente Hattem is erg trots op deze mooie entree van Hattem. Er is nog een rotonde in Hattem, die wacht op extra aandacht. Het gaat hier om de rotonde Geldersedijk. Deze drukbezochte rotonde is de verbinding tussen de stad en de route naar Zalk, Wezep of Zwolle. Maar ook vanuit Zwolle naar Wapenveld kom je langs deze plek. Een drukke plek waar veel gemotoriseerd verkeer en fietsers voorbij komen.ā€

De gemeente is op zoek naar iemand die deze rotonde wil adopteren. De adoptant is bij voorkeur een in Hattem gevestigd bedrijf. Ook een groep van bedrijven mag de rotonde adopteren. De inschrijving staat open tot 10 juli 2022. GeĆÆnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de gemeente Hattem. Op www.hattem.nl staat vermeld waaraan het rotonde-adoptieplan moet voldoen.