Afbeelding
Foto: .

Hospice Hattem ontvangt 6.300 euro

Algemeen

HATTEM- Business Golf Hattem (BGH) organiseerde dinsdag 14 juni een Carribean-event voor de leden. Het doel van dit event was tweeledig: verbinding met elkaar en een mooi bedrag ophalen voor het Hospice Hattem. Dat laatste is zeker gelukt: een cheque van 6.300 euro kon worden overhandigd.

Na een gezamenlijk warming-up, werd er twee-tegen-twee gestreden om ieder van hole, waarbij er onderweg extra uitdagingen lagen te wachten op de golfers met leuke prijzen. De mooiste uitdaging was toch wel ‘Beat the Oltimer’ in de persoon van Pem van Heek, voorzitter van de Hattemse Golf & Countryclub en Nederlands kampioen senioren golf. Ook moest ieder team diverse vragen beantwoorden over de Businessclubleden waar ook punten mee gescoord konden worden. Na de 9-holes ronde volgde nog een extra uitdaging: een shoot-experience. Iedereen die meedeed kreeg vijf pogingen om een golfbal in een klein zwembadje te slaan dat 45 meter verderop stond. Dat bleek nog niet zo makkelijk. De uiteindelijke winnaar ontving via twee sponsoren een weekend cabrio rijden naar een B&B in de omgeving waar een overnachting en ontbijt stond te wachten.

Tijdens een diner van De Hattemse Hoeve in Caribische sferen volgde een veiling van kavels die door de leden zelf waren ingebracht. De opbrengst van 6.300 euro voor Hospice Hattem overtrof de verwachtingen. Chiquita Welmerink overhandigde de cheque aan Erika Schulze en Gea Heideveld van het bestuur van Stichting Hospice Hattem. Het bestuur van het hospice is ontzettend bij met deze donatie.