Afbeelding
Foto: .

Kunstkring Hattem: een nieuw seizoen, een nieuw programma

Algemeen

HATTEM- Op 24 september start het nieuwe concertseizoen van Stichting Kunstkring Hattem.

De nieuwe brochure is klaar en verkrijgbaar. Heeft u nog geen exemplaar en wilt u er een ontvangen, dan kunt u deze via de website www.kunstkringhattem.nl/contact/ aanvragen.

“Onze programmeringscommissie is er wederom in geslaagd een afwisselende en boeiende concertserie samen te stellen voor het komende seizoen. Stichting Kunstkring Hattem streeft naar laagdrempelige en toegankelijke kamermuziekconcerten van hoog niveau. En dat is zeker ook nu weer het geval. Nieuw is dat onze bezoekers voortaan weer vanaf een nieuwe tribune genieten van mooie concerten. Ook is nieuw dat men ons kan volgen via sociaal medium ‘Quodari’, zie daarvoor de link onderaan de websitepagina’s. Ook in dit nieuwe seizoen hopen wij weer veel bezoekers te mogen ontvangen.”

Kijkt u voor verdere informatie over programmering, kaarten en abonnementen op www.kunstkringhattem.nl. Kaartverkoop aan de zaal is niet mogelijk. Mocht het niet mogelijk zijn om via de website te bestellen, neemt u dan gerust even contact op per email aan info@kunstkringhattem.nl of bel telefoonnummer 038-4441214.