Afbeelding
.

Start werkzaamheden Dorpsweg

Algemeen

HATTEM- Maandag 30 mei start NTP B.V. met de werkzaamheden op de Dorpsweg tussen Zuidwal en Grote Gracht. Deze werkzaamheden vinden plaats vanuit het project Herinrichting binnenstad fase 2. Deze werkzaamheden zijn rond de bouwvak klaar.

Tijdens deze werkzaamheden is het niet mogelijk om de weg gedeeltelijk open te houden. Dit komt doordat de huidige riolering midden in de weg ligt en vernieuwd wordt. Er is een omleidingsroute ingesteld voor (vracht)autoā€™s. De route loopt via de Eijerdijk-Verlengde Parklaan-Stationslaan-Nieuweweg. Voet- en fietsverkeer kan lopend langs het werk van en naar het centrum.

Tijdens marktdagen gaat de omleiding via de Grote Gracht. ā€œGelet op het wegprofiel van de Grote Gracht het dringende verzoek om voor Ć³f na de markt in of uit de binnenstad te rijdenā€, meldt de gemeente.


De werkzaamheden worden afgesloten met de aanleg van het ā€˜pleinā€™ dat de Dorpsweg met de Molenbelt, Achterstraat, Kerkstraat en Zuidwal verbindt. Gelet op de bereikbaarheid van winkels, horeca en woningen vindt uitvoering in gedeelten plaats om zoveel mogelijk doorstroming mogelijk te maken.

Meer informatie is te vinden via de omgevingsapp van NTP. Hier vindt u ook de omleidingsroutes en de planning.

Afbeelding
Afbeelding