Afbeelding
Foto: .

Aftellen naar Maestro van Hattem

Algemeen

HATTEM- Met nog maar een paar dagen te gaan, is het aftellen nu toch echt begonnen voor de Maestro’s. In de afgelopen weken hebben zij zich samen met Muziekvereniging Ontwaakt voorbereid om aankomende zaterdagavond een fantastische show neer te zetten.

De afgelopen weken is o.a. bekendgemaakt wie plaats zullen nemen in de jury. Eigen dirigent Arno Groeneveld, burgemeester Marleen Sanderse en Zwolse muzikant Jeroen van der Meer zullen tijdens de avondvullende show de zes Maestro’s twee keer beoordelen en bepalen wie er naar huis gaat met de titel ‘Maestro van Hattem 2022’. Niet alleen aan het orkest zullen de Maestro’s dit jaar hun handen vol hebben, maar op het podium zal ook een combo zitten, bestaande uit Rogier Penning (gitarist), Ole Smith (toetsenist) en Remco van Vugt (bassist). “Om het helemaal compleet te maken ligt ook nu de presentatie weer in handen van Willem Gunneman, die ervoor zal zorgen dat het geheel tot een prachtige show wordt gemaakt.”

Laatste kaarten

“Er ligt nog een aantal kaarten bij de verschillende verkooppunten. We werken daadwerkelijk met een maximaal aantal en vol is dus ook echt vol. Overgebleven kaarten zijn aan de deur nog te koop, maar dat is een gok!” Maestro van Hattem zal aanstaande zaterdagavond plaatsvinden om 20.00 uur in MFC De Marke. Wilt u ook aanwezig zijn bij deze mooie show? Koop dan snel uw kaarten voor slechts 10 euro bij één van de deelnemers, TIP Hattem, Fietsspeciaalzaak Gaperslanden of via de website van de vereniging.