Afbeelding
Foto: .

Pakje Kunst Zwolle op Kunstfestival

Algemeen

HATTEM- Pakje Kunst is een landelijk initiatief waarbij regionale kunstenaars en hun werk onder de aandacht worden gebracht. De unieke kunstwerken maximaal ter grootte van een pakje sigaretten kun je voor 2x2euro uit hergebruikte sigarettenautomaten trekken. Ontdek het zelf op het Kunstfestival Hattem dat plaatsvindt op 28 mei.

ā€œEen mooier hergebruik van deze automaten kun je je niet indenken. Een Pakje Kunst koop je uit nieuwsgierigheid, als cadeautje voor jezelf of een ander, als extraatje bij een bos bloemen of flesje wijn, als verzamelobject of ā€¦ vul maar in, vul maar aan. Een ding is zeker, een Pakje Kunst is altijd uniek!ā€, laten kunstenaars Ć©n regiobeheerders Inge in ā€™t Hout uit Hattem en Lenneke Saraber uit Kampen weten.

Sinds de succesvolle start in 2016 is het aantal Pakje Kunst-automaten gegroeid naar zoā€™n 50 exemplaren, verspreid over ruim 30 steden in Nederland, en hebben meer dan 1000 kunstenaars zich verbonden aan dit unieke initiatief. De goed gevulde automaat van Pakje Kunst Zwolle, met werk van 25 kunstenaars uit o.a. Zwolle, Hattem, Kampen, Meppel, Dronten, Epe, Dedemsvaart en Wapenveld, huist sinds vorig jaar zomer in de Huiskamer van Stadkamer aan de Zeven Alleetjes te Zwolle. Kom naar de Huiskamer voor een kopje koffie Ć©n een Pakje Kunst en laat je verrassen. Of kom 28 mei naar Kunstfestival Hattem en ontmoet een aantal deelnemende kunstenaars van Pakje Kunst Zwolle op het Voermanplein Ć©n trek dan meteen een Pakje Kunst bij de kraam van Pakje Kunst Zwolle. Kijk voor meer informatie op: www.pakjekunst.com/zwolle.