Afbeelding
.

New Orleans in Hattem-festival op 10 september

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM- Vrijwilligers van het New Orleans in Hattem muziek- en foodfestival kwamen na lange tijd weer bij elkaar. 

Eindelijk past het weer om vol enthousiasme plannen te maken. Op zaterdag 10 september zal het festival, na een afwezigheid van 2 jaar, weer gehouden worden op het stoere terrein van Houtwerk Hattem. Maak in je agenda alvast plaats voor een avond goede muziek, verrukkelijke food & drinks en een geweldige sfeer.

Nog voor de zomervakantie gaan de Hattemse basisscholen aan de slag met een educatief traject waarin zowel muziek als creativiteit centraal staan. Kinderen versieren op school oude LPā€™s die op 10 september op het festivalterrein te zien zijn. En daar horen een prijsuitreiking Ć©n een feestelijke opening door trompettist Wilfred Kroes en burgemeester Marleen Sanderse bij. Jan-Erik Barendsen, voorzitter van het bestuur van Opoeā€™s House of Music: ā€œHet is een van onze doelstellingen om de liefde voor muziek al jong aan te wakkeren. Zo geven we bijvoorbeeld ook graag ambitieuze talenten het podium tijdens de jamsessie met de gelegenheidsformatie ā€˜Just Vibesā€™ aan het begin van de avondā€.

Jan-Erik vervolgt: ā€œDe programmering is rond. Het is ons weer gelukt om een palet van New Orleans muziekstijlen aan te bieden. Daar zitten zowel bands uit de omgeving als een band uit Amerika bij. Het wordt een mooie mix van semi-akoestisch, Blues, Louis Armstrong Jazz en een knaller van een afsluiting met verbindende Gospel. Wat de inwendige mens betreft, zorgen we voor drank, vlees, vis Ć©n vega met een Noord-Amerikaanse touch door lokale cateraars. Dat moet een mooie avond worden waar je bij kunt praten met bekenden en samen kunt genietenā€.

Ben je geĆÆnteresseerd om vrijwilliger of vriend van het festival te worden of wil je jouw talent tijdens de jamsessie op het podium laten zien? Kijk op www.opoeshouseofmusic.nl en houd ook de socials in de gaten.